Редактор: e-mail: Кадър: БТВОт началото на 2007 година, когато започна механизма, всеки

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВОт началото на 2007 година, когато започна механизма, всеки
Коментари Харесай

Андрей Новаков, ГЕРБ: От началото на 2007 година всеки доклад в България е приеман различно от управляващи и опозиция

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

От началото на 2007 година, когато стартира механизма, всеки отчет в България беше одобряван от ръководещи и съпротива по друг метод. Намират се две-три фрази, които са извънредно сериозни и се развивава позитивна теза във връзка с тях, ръководещите намират позитивни неща и се развива тази политическа теза върху тях.

Така евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков разяснява заключенията в първия отчет на Европейска комисия за България по новия общоевропейски механизъм в „ Тази заран ” по БТВ.

Не би трябвало да повтаряме това. Един намира нещо, което да му послужи да реализира политическата си цел, различен от ръководещите намира нещо друго. Правителствата идват и си отиват, нашата страна остава. Важто е да има правдивост, позитивен разговор за смяна за повече правдивост. Открити сме за политически разговор с всеки, който носи отговорност към страната, добави Новаков.

Имаме в действителност систематичен проблем, който е обвързван с невъзможността да се създадат законодателни промени без сериозна смяна в констиуцията и по тази причина би трябвало да приказваме политически с всички, които имат отговорност към настояването за правдивост. и

Относно забележките за напразна битка с корупцията, всички ние желаеме искаме краен резултат. Когато се повдигне обвиняване, да бъде предпазено с задоволително положителни доказателства, с цел да може да има неоправдателна присъда. Това е дълъг развой - от покачване на обвиняване до издаване на неоправдателни присъди. Ние имаме въпреки всичко разделяне на управляващите, от една страна би трябвало да има господство на закона и да държим за господство на закона, въпреки това като жители желаеме да има неоправдателни присъди. Но аз не мога да кажа, кой арбитър и кой прокурор не си е приключил работата и да го подлагам на критика в моята позиция, сподели още Андрей Новаков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР